Vaderschap DNA test

Vaderschap DNA test
Vaderschap DNA test
De vaderschapstest kan u gerust stellen en uitsluitsel geven op die ene belangrijke vraag: ben ik de vader? De test is eenvoudig zelf uit te voeren en geeft u minimaal 99,99% zekerheid.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 180,00
€ 155,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vaderschap DNA test

Een DNA-test vaderschap heeft twee mogelijke resultaten:

  • Uitsluiting- de vermeende vader is niet  de biologische vader van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven door een 0% waarschijnlijkheid van vaderschap. 
  • Niet uitsluiten- de vermeende vader is niet uitgesloten als de biologische vader van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven met een waarschijnlijkheid van vaderschap van 99,9% of hoger. Dit betekent dat vaderschap praktisch gesproken is bewezen met een waarschijnlijkheid van groter dan 99,99%. In het geval van een vader/kind test is de waarschijnlijkheid iets kleiner dan in het geval van een vader/moeder/kind test.

De testresultaten zijn enkel slechts beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden. De resultaten mogen niet zondermeer worden meegenomen in een rechtszaak. Wilt u dit toch gebruiken voor een rechtzaak, neemt u dan contact met ons op om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn.


Indien nodig, kunt u een vaderschapstest uit laten voeren zonder de moeder. Dit staat bekend als een moederloos vaderschapstest.  Een moederloos test vereist bijkomende testen en statistische analyse, maar we bieden deze diensten zonder extra kosten.

Naast de standaard test (waarbij 3 mond swab monsters worden genomen en geanalyseerd), kunt u ook kiezen om nog een extra monster te nemen van een andere persoon (extra kinderen of vermeende vaders). De prijzen bij die optie komen bovenop de standaardprijs. 
De standaard test wordt niet uitgevoerd op 16 genetische markers (wat de meeste aanbieders van deze testen doen), maar op liefst 25 genetische markers. Hoe hoger het aantal genetische markers, hoe groter de betrouwbaarheid van het test resultaat. U kunt er ook voor kiezen om te testen op 42 loci. Als de mogelijke biologische vader nauw verwant kan zijn met de vader die getest wordt (bijvoorbeeld broer), raden we u altijd aan om een 42 loci test uit te voeren.

 

De test wordt normaal uitgevoerd met een monster uit uw wangslijmvlies. Ongebruikelijke monsters zijn ook mogelijk, maar dan duurt de test 5 dagen langer.Geteste partijen
1 kind, 1 vermeende vader, 1 moeder (indien beschikbaar; zonder extra kosten!)
Garantie:
99,99% en hoger
Resultaat:
Binnen 2 werkdagen na ontvangst monster door het laboratorium

Over ons:

Over ons:

DNAtesten.nl is een activiteit van MijnApotheek.nl BV
Grafelijkheidsweg 6
3328EM Dordrecht