Prenatale DNA Vaderschapstest (NIPP)

Prenatale DNA Vaderschapstest (NIPP)
Prenatale DNA Vaderschapstest (NIPP)

Twijfelt u over wie de biologische vader is en wilt u daar voor de bevalling al duidelijkheid over hebben, dan kunt u met deze veilige test daar snel uitsluitsel over verkrijgen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 1.199,00
€ 1.075,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Prenatale Non-invasive DNA vaderschapstest

Een DNA vaderschapstest, terwijl u nog zwanger bent! Al na 8 weken zwangerschap is het nu mogelijk om de vaderschap te bevestigen.

In tegenstelling tot de andere DNA testen is voor deze test een bloedmonster nodig. Met een bloedmonster van de moeder is het nu mogelijk om al na 8 weken het DNA van het kind te isoleren. Van de vermeende vader kan volstaan worden met een speeksel monster van de vader.

Doordat er een bloedmonster wordt genomen van de moeder, bestaat er geen enkel risico voor het ongeboren kind. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bekende vlokkentest (tussen de 11de en 14de week van zwangerschap) of vruchtwaterpunctie (na 15 weken zwangerschap). Met deze test kan dus eerder dan alle andere testen en zonder enig risico, uitsluitsel worden gegeven over een vaderschap.

De Prenatale vaderschapstest geeft een resultaat met een nauwkeurigheid van meer dan 99,9%, doordat meer dan 300000 verschillende genetische locaties worden gescreend.

Uitvoering Prenatale test:

Allereerst ontvangt u van ons een aantal vragen, die u moet beantwoorden, zodat we er voor kunnen zorgen dat uw testkit zo goed mogelijk wordt verwerkt. U ontvangt van ons een testkit met buisjes om bloed in op te vangen.

Let op: u moet wel zelf met uw huisarts, prikpost of verloskundige regelen om bloed (2 x 10 ml) af te nemen!

De afgenomen bloedmonsters stopt u in een speciale verpakking. U krijgt van ons reispapieren die u bij de verpakking stopt. U belt daarna onze vervoerder om een afspraak te maken om het pakje bij u op te halen. De kosten daarvan zijn al betaald en u ontvangt van ons een referentie nummer. Het pakje wordt door vervoerder rechtstreeks naar het laboratorium gestuurd.

Binnen 5-10 werkdagen na ontvangst van de monsters in het laboratorium ontvangt u van ons het resultaat. U kunt er ook voor kiezen om prenatele express test uit te laten voren. Het resultaat is dan 4 werkdagen na ontvangst van het monster in het laboratorium beschikbaar.

Beperkingen

De test kan niet uitgevoerd worden bij vrouwen die zwanger van meerdere foetussen. Verder kan in het geval de vermeende vaders biologisch aan elkaar verwant zijn, de test alleen worden uitgevoerd als beide vaders getest worden.

Extra opties
1. Naast het bevestigen van de vaderschap, kunt u met dezelfde test ook het geslacht bepalen van het ongeboren kind/foetus.

2. Wilt u snel resultaat? Met onze express optie heeft u binnen 4 werkdagen het resultaat in huis. Houdt u er echter wel rekening mee dat zodra u de monsters via de vervoerder laat versturen, de monsters pas de volgende dag in het laboratorium zullen zijn.

 
Anderen bekeken ook
Over ons:

Over ons:

DNAtesten.nl is een activiteit van MijnApotheek.nl BV
Grafelijkheidsweg 6
3328EM Dordrecht