Moederschap DNA test

Moederschap DNA test
Moederschap DNA test
Via DNA test bevestigen van moederschap

Verzendkosten

€ 0,00

€ 187,55
€ 165,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
DNA Moederschapstest.
 

Wanneer nuttig?

  • Noodzaak om extra bewijs van moeder-kind relatie ter ondersteuning van immigratie-toepassingen.
  • Moeder en kind zijn gescheiden door adoptie en jaren later herenigd, en wil graag bevestigen dat ze biologisch verwant moeder en kind zijn.
  • Behoefte om te controleren of de goede embryo werd ingeplant in een baarmoeder van de moeder tijdens de in vitro fertilisatie.
  • Vrees dat de baby's per ongeluk verwisseld zijn in een ziekenhuis en de noodzaak van de juiste voeding voor kinderen van de juiste moeder.
  • Nuttig bij draagmoederschap om te bepalen wie de genetische moeder is.
 

Hoe werkt een moederschapstest?

Een moederschaps-test werkt door vergelijking van de DNA-profielen van een kind; een vermeende moeder, en, indien beschikbaar, de vader van het kind. (Een vaderloos moederschap test kan worden uitgevoerd wanneer de vader van het kind is niet beschikbaar voor het testen.) De genetische profielen van een biologisch verwante moeder en kind zal voorspelbare patronen van DNA erfenis vertonen .

U ontvangt na ontvangst van de betaling van ons een testset waarmee u de DNA monsters kunt nemen. Het is belangrijk dat u de monsters zorgvuldig neemt en er voor zorgt dat de monsters niet vervuild raken met ander DNA. Iedere testkit is voorzien van een uniek serie nummer. Binnen in het pakket bevindt zich een contract. Dat contract regelt de strikte vertrouwelijkheid tussen u en het uitvoerend laboratorium. Tevens wordt via dat contract door u aangegeven dat geen persoonlijke rechten van de betrokkenen zijn aangetast en dat de testen in worden gezonden met de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken partijen.
De test wordt uitgevoerd door een gerenomeerd laboratorium. In het pakket zit een gefrankeerde envelop die u kunt gebruiken om het op te sturen.

Een DNA-test moederschap heeft twee mogelijke resultaten:

  • Uitsluiting- de vermeende moeder is niet de biologische moeder van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven door een 0% waarschijnlijkheid van moederschap.
  • Niet uitsluiten- de vermeende moeder is niet uitgesloten als de biologische moeder van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven met een waarschijnlijkheid van moederschap van 99,9% of hoger.

De testresultaten zijn enkel slechts beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden. Naast de standaard test (waarbij 3 mond swab monsters worden genomen en geanalyseerd), kunt u ook kiezen om nog een extra monster te nemen van een andere persoon (extra kinderen of vermeende moeders). De prijzen bij die optie komen bovenop de standaardprijs. De standaard test wordt uitgevoerd op 25 loci (meeste andere aanbieders van testen doen dit op 16 loci). U kunt er ook voor kiezen om de test op 42 loci te laten uitvoeren.

 

Geteste partijen
1 kind, 1 vermeende moeder
Garantie:
 99,9% en hoger
Resultaat:
Binnen 2 werkdagen na ontvangst monster
 
Over ons:

Over ons:

DNAtesten.nl is een activiteit van MijnApotheek.nl BV
Grafelijkheidsweg 6
3328EM Dordrecht